Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve gür çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi midein;

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en iyi paha politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Cam yangın kapıları: Bu tip Yangın Kapısı yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı Montajı Nite Kuruluşlır? Her binanın iye olduğu saha ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Report this wiki page